Dé flexibele partner in digitaal drukwerk

Telefoon

024 360 6033

Zoekfunctie

Digitaal drukwerk

Digitaal drukken

De kwaliteit van offset drukwerk met de flexibiliteit van een kleurenprinter

Uw voordelen:

  • Snelle opstart en levering: geen films, geen platen. U stuurt uw bestanden online toe en deze worden meteen (na bestandscontrole) gedrukt
  • Efficiëntie en kostenbesparing: u laat drukken wat u nodig heeft, wanneer u het nodig heeft (POD). Geen ruimteverlies door onnodige voorraden en geen gedateerd drukwerk dat in de papierbak eindigt
  • Flexibiliteit: DPN biedt een breed assortiment aan papiersoorten en –dikten. Wij werken samen met de bekende groothandels in Nederland
  • Ook betaalbaar bij kleinere oplagen
  • Database gestuurd drukken (personaliseren): drukwerk kan worden voorzien van wisselende gegevens, zowel in beeld als in tekst. Lagere portokosten, hogere attentiewaarde
  • Eenvoudig & snel online bestellen via onze nieuwe bestelpagina. Drukwerk bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Eenvoudig besparen op uw drukwerk
Digitaal drukwerk is een combinatie van de kwaliteit van offset drukwerk en de flexibiliteit van een kleurenprinter. Dat wil zeggen dat DPN kleine oplagen drukwerk kan aanbieden, van uitzonderlijke kwaliteit, geheel op maat en tegen een betaalbaar tarief. Zo hoeft u geen voorraad aan te leggen en komt u nooit meer met verouderd drukwerk te zitten! De algehele kosten van drukwerk zijn hierdoor vele malen lager.

Uitgebreide nabewerkingsmogelijkheden
DPN biedt daarnaast diverse nabewerkingsmogelijkheden, die uw drukwerk de perfecte finishing touch geven. Denk bijvoorbeeld aan Wire-O-bindingen, gehecht of garenloos brocheren, nieten, ringbanden en bindstrippen. Daarnaast behoren ook lamineren, plastificeren en perforeren tot de mogelijkheden. Staat uw bindwijze hier niet bij? Bel ons.

Meer informatie / Direct bestellen
Neem contact met ons op om vrijblijvend uw wensen en mogelijkheden te bespreken of plaats direct uw bestelling.

Vraag onze papiercatalogus aan!

wijbellenujpg

Referenties

Bachcreations
"

Al ruim twaalf jaar werkt Bach creations samen met DPN. Een ideale samenwerking omdat DPN flexibel inzetbaar is in allerlei projecten.

»
"
taketwo-dpn
"Aangezien onze designs vaak afwijken van de standaarden, is het cruciaal een partner te hebben met vakinhoudelijke kennis en overzicht die meedenkt en advies geeft. Dit doet DPN ontzettend goed."
logo_yabal
"DPN’s drukwerk brengt letterlijk en figuurlijk meer kleur in het leven, in Nederland én in Guatemala!"
Voltage
"Het kwaliteitsniveau van DPN sluit goed aan op onze uitgangspunten. De flexibele instelling en het prettige persoonlijke contant zorgt er daarnaast voor dat DPN al geruime tijd een vaste, betrouwbare partner is voor onze producties ."
Foodstep
"We zijn erg blij met de boeken van het Nationale Horeca onderzoek!"
Maarten Slooves Grafische Vormgeving
"Maarten Slooves kiest met name voor DPN vanwege de snelle werkwijze."
logo NMR
"DPN heeft als leverancier van druk- en printwerk getoond gereed te zijn voor de toekomst, zowel op dit moment als in haar plannen voor de toekomst."
logo markies 15 jaar
"Geweldige service!"